Όροι Χρήσης

Παρακαλούμε διαβάστε τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις προσεκτικά πριν κάνετε την κράτησή σας, καθώς περιέχουν πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις σας.


Η Hotel Medusa ενεργεί ως μέσο ενοικίασης καταλυμμάτων μέσω της ιστοσελίδας της: www.hotelmedusa.gr .

Για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας θα πρέπει να επιβεβαιώσετε ότι αποδέχεστε τους ακόλουθους όρους, επομένως θα ήταν συνετό να τους έχετε διαβάσει και κατανοήσει. Σε περίπτωση που δεν κατανοείτε κάποιον όρο, συνιστούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας πριν προχωρήσετε στην κράτηση σας, ώστε να σας παρέχουμε τις απαραίτητες διευκρινήσεις που χρειάζεστε. Επιπλέον επιβεβαιώνετε ότι έχετε τη νομική ευχέρεια να αποδεχθείτε αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις στο δικό σας όνομα ή για λογαριασμό των συνταξιδιωτών σας. Με την ολοκλήρωση της κράτησής σας έχετε ως υποχρέωση να επιλέξετε τον τρόπο της πληρωμής και να την τακτοποιήσετε αν αυτό είναι απαραίτητο. Επίσης επιβεβαιώνετε ότι η πιστωτική ή χρεωστική κάρτα που χρησιμοποιείτε είναι δική σας και ότι υπάρχουν επαρκή κεφάλαια ή πιστωτικές διευκολύνσεις για την κάλυψη του κόστους της υπηρεσίας. Διατηρούμε το δικαίωμα εάν η πληρωμή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί να ακυρώσουμε την κράτηση. Μετά την ολοκλήρωση της κράτησης, είστε υποχρεωμένοι να ενημερώνετε την Hotel Medusa και τους συνταξιδιώτες σας για κάθε τροποποίηση ή ακύρωση της κράτησης σας. Αν δεν επιθυμείτε να δεσμευτείτε από τους όρους και τις προϋποθέσεις τότε δυστυχώς δεν μπορείτε να κάνετε κράτηση μέσω της ιστοσελίδας μας.


Γλώσσες:

Η hotelmedusa.gr είναι διαθέσιμη στα ελληνικά, αγγλικά, βουλγάρικα και ρωσικά. Δίνουμε μεγάλη προσοχή στην ποιότητα των μεταφράσεων των διαδικτυακών τόπων καθώς και των όρων και προϋποθέσεων, ωστόσο σε περίπτωση οποιασδήποτε απόκλισης η ελληνική εκδοχή είναι αυτή που υπερισχύει.


Διαδικασία κράτησης και παροχής υπηρεσίας:

Κατά τη διαδικασία της κράτησης είναι πολύ σημαντικό να ελέγξετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε είναι ορθές. Σε περίπτωση που κάποια στοιχεία είναι λάθος, θα πρέπει να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας.

Αμέσως μετά από την πληρωμή που γίνεται με επιτυχία, θα λάβετε μια απόδειξη και επιβεβαίωση της πληρωμής μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Η απόδειξη της πληρωμής δεν αποτελεί επιβεβαίωση της κράτησης σας, αλλά χρησιμεύει για να επιβεβαιώσει ότι το αίτημά σας είναι υπό επεξεργασία. Μόλις γίνει αποδεκτή η αίτησή σας, θα σας σταλεί ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την κράτησή σας ως επιβεβαίωση κράτησης ή θα σας καλέσει ένας εκπρόσωπος της Hotel Medusa.

Η  Hotel Medusa διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί οποιοδήποτε αίτημα κράτησης. Στην περίπτωση αυτή θα ενημερωθείτε, ενώ θα σας επιστραφεί ολόκληρο το ποσό (σε ευρώ) ή μπορεί να σας προσφερθεί μία εναλλακτική υπηρεσία. 


Κόστος και τρόποι πληρωμής:

Οι τιμές για την υπηρεσία μεταφοράς, καθώς και τις διαδικασίες για την πληρωμή εμφανίζονται στην ιστοσελίδα μας. Η ισχύουσα τιμή κάθε υπηρεσίας είναι η τιμή που εμφανίζεται στην ιστοσελίδα μας κατά την ημερομηνία και την ώρα της κράτησης σας. Μόλις η κράτηση σας επιβεβαιωθεί, παραιτείστε από το δικαίωμα σας να έχετε το κόμιστρο που θα αναγραφεί στο ταξίμετρο κατά την εκτέλεση της μεταφοράς σας.

Σε περίπτωση που έχει πραγματοποιηθεί κάποιο λάθος και το κόστος της υπηρεσίας είναι μεγαλύτερο από αυτό που αναφέρεται στην κράτηση σας, θα ενημερώνεστε έτσι ώστε, είτε να ακυρωθεί η κράτηση σας (με επιστροφή των χρημάτων σας), είτε να αναπροσαρμοστεί και να πραγματοποιηθεί στην σωστή τιμή.

Όσον αφορά τον τρόπο πληρωμής έχετε τρεις επιλογές. Μπορείτε να πληρώσετε με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal ή μετρητά κατά τη στιγμή της κράτησης σας ή κατά την άφιξή σας. Οι κάρτες που δεχόμαστε ορίζονται στην φόρμα κράτησης της ιστοσελίδας μας. Οι εκδότες των καρτών μας ενδέχεται να χρεώνουν κάποια έξοδα μεταφοράς τα οποία επωμίζεστε όταν κάνετε την πληρωμή σας. Όλες οι τιμές που αναφέρονται είναι ανά όχημα και όχι ανά άτομο.


Τροποποιήσεις στην κράτηση σας- Γενικές πληροφορίες:

Αν επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε κάποια αλλαγή στην κράτησή σας θα πρέπει να μας ενημερώσετε στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση: info@hotelmedusa.gr ή τηλεφωνικά στους αριθμούς 0030 694 759 0921 & 0030 698 793 4371.

Σε περίπτωση που η αλλαγή στην κράτηση επιφέρει αύξηση του κόστους, θα ενημερωθείτε επακριβώς για το επιπλέον κόστος, καθώς και για τον τρόπο πληρωμής του επιπρόσθετου ποσού. Εάν η τροποποίηση της κράτησης σας επιφέρει μείωση του συνολικού ποσού, θα σας επιστραφεί η διαφορά.


Ειδικά αιτήματα:

Αν έχετε οποιαδήποτε ειδικά αιτήματα που αφορούν τον εξοπλισμό του  δωματίου σας, όπως αυτός αναφέρεται εντός του ιστότοπου, στις αντίστοιχες περιγραφές, παρακαλούμε ενημερώστε μας κατά την κράτηση σας. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα ικανοποιηθούν. Η Hotel Medusa δεν φέρει καμία ευθύνη απέναντί σας σε περίπτωση μη ικανοποίησης των αιτημάτων σας. Στην απίθανη περίπτωση που τα αιτήματα σας δεν ικανοποιηθούν θα σας επιστραφεί το επιπλέον ποσό που πληρώσατε για αυτά.


Ακυρώσεις:

Σε περίπτωση ακύρωσης, το Υπουργείο Τουρισμού καθόρισε τα ακόλουθα:

· Ακύρωση έως 21 ημέρες πριν από την έναρξη της διαμονής: επιστρέφονται όλα τα χρήματα που δόθηκαν εκ των προτέρων

· Ακύρωση μεταξύ 20 και 7 ημερών πριν από την έναρξη της διαμονής: τα χρήματα που δόθηκαν εκ των προτέρων δεν θα επιστραφούν

· Σε περίπτωση μη εμφάνισης: απαιτείται πληρωμή ίση με το 50% του κόστους της συνολικής διαμονής (αλλά συχνά αυτός ο κανόνας δεν εφαρμόζεται)

· Πρόωρη αναχώρηση: απαιτείται πληρωμή ίση με το 50% του υπολοίπου κόστους της περιόδου διαμονής


Ευθύνες επιβατών:

Ο πελάτης με την πραγματοποίηση της κράτησης δηλώνει ότι

  1. είναι στην νόμιμη ηλικία και με πλήρη χρήση των διανοητικών του ικανοτήτων.
  2. ότι οι πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες που χρησιμοποιεί του ανήκουν και ότι υπάρχουν επαρκή κεφάλαια για να καλυφθεί το κόστος της υπηρεσίας.
  3.  είναι υπεύθυνος να ελέγξει ότι τα δεδομένα της κράτησης είναι σωστά καθώς και να ενημερώσει την Elite Transfer για οποιαδήποτε αλλαγή που μπορεί να επηρεάσει την υπηρεσία, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είτε στα τηλέφωνα επικοινωνίας που παρέχονται. Σας συνιστούμε να ελέγχετε πάντα το email σας πριν ταξιδέψετε για να διασφαλιστεί ότι δεν έχουν γίνει σημαντικές αλλαγές στην κράτησή σας. Όλες οι ειδοποιήσεις  από εμάς αποστέλλονται στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μας παρείχατε κατά τη στιγμή της κράτησης.


Παιδιά και άτομα με ειδικές ανάγκες:

Κατά την διάρκεια της κράτησης θα πρέπει να μας ενημερώσετε αν ταξιδεύετε με παιδιά ή με άτομα με ειδικές ανάγκες.

Σε κάθε περίπτωση, ένα παιδί ή βρέφος υπολογίζεται ως κανονικός επιβάτης.

Άτομα με ειδικές ανάγκες όπως άτομα με αναπηρικά προβλήματα και αναπηρικό αμαξίδιο θα πρέπει να το αναφέρουν στην κράτηση τους και να διασφαλίζουν ότι το κατάλυμμα που επιλέγουν είναι κατάλληλο για τις ανάγκες τους και προσβάσιμο προς αυτά. Επίσης θα πρέπει να μετακινηθούν μόνοι τους ή με την βοήθεια των συνεπιβατών τους.


Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας:

Τα εμπορικά σήματα, οι εμπορικές επωνυμίες και άλλα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα μας είναι ιδιοκτησία της Hotel Medusa και προστατεύονται από τα εθνικά και διεθνή δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας. Όλο το περιεχόμενο (συμπεριλαμβανομένων, αλλά όχι περιοριστικά, κειμένων, γραφικών, λογοτύπων, εικονιδίων, εικόνων, αρχείων ήχου ή βίντεο, λογισμικού) που χρησιμοποιείται στην ιστοσελίδα της Hotel Medusa προστατεύεται από τα εθνικά και διεθνή δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας και η οποιαδήποτε χρήση, τροποποίηση ή αναπαραγωγή του χωρίς τη ρητή έγγραφη συγκατάθεση της Hotel Medusa απαγορεύεται αυστηρά. Οποιαδήποτε παράνομη χρήση, της ιστοσελίδας της Hotel Medusa, για οποιοδήποτε σκοπό, απαγορεύεται αυστηρά.


Προσωπικά δεδομένα:

Έχουμε υποχρέωση την προστασία της ιδιωτικής ζωής και την ασφάλεια σας. Όλα τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε από εσάς θα πρέπει να υποβάλλονται σε επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου μας. Μπορούμε να παρέχουμε ένα αντίγραφο της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, κατόπιν αιτήματος ή, εναλλακτικά, μπορείτε να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα μας. Παρακαλώ σημειώστε ότι έχουμε τη δυνατότητα να διατηρούμε τα δεδομένα που παρέχετε σε αυτή την ιστοσελίδα ακόμα κι αν δεν ολοκληρώσετε την εγγραφή / συναλλαγή σας. Τέτοια στοιχεία επικοινωνίας μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο για να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να ρωτήσουμε γιατί δεν ολοκληρώσατε την εγγραφή / συναλλαγή σας. Η Hotel Medusa προσφέρει την ιστοσελίδα της και κάνει κάθε προσπάθεια για την σωστή λειτουργία και συντήρηση της. Ωστόσο δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την απουσία τεχνικών προβλημάτων και λαθών, καθώς και ότι η ιστοσελίδα είναι απαλλαγμένη από ιούς που μπορούν να επηρεάσουν την λειτουργία της. Σφάλματα που τυχόν εμφανιστούν, θα διορθωθούν το συντομότερο δυνατόν από την στιγμή που συνειδητοποιήσουμε την ύπαρξη τους. Σε περίπτωση τέτοιων σφαλμάτων έχουμε την δυνατότητα να ακυρώσουμε κάποια κράτηση και να επιστρέψουμε τα χρήματα στον πελάτη.